Új felhasználó vagyok

Az Ön kosara jelenleg üres.

Szökőkutak - A mini csobogók

A mini csobogók a nagy szökőkutak kicsinyített másai. Komplex és gyors megoldást kínálnak éttermeknek, szállodáknak és díszkerteknek egyaránt. Esztétikus kivitelüknek köszönhetően nagyon népszerűek, mobilitásuk miatt. Ebben a termékkategóriában található termékek komplett készletek, csak víz szükséges hozzájuk és egy konnektor.

mini-csobogo-szokokut-1

mini-csobogo-szokokut-2

Hogyan is épülnek fel?


A csobogók alapja egy műanyag tartály egy fedéllel, ami típusonként változik, vagy műanyag, vagy acél rács. Ezek a fedelek tartják a szökőkút kövét, illetve azokat a takaró elemeket amikkel elrejtjük a csobogó alapját.

A csobogó tartályába helyezzük el a szivattyút és a vizet is itt tároljuk. A szivattyú a tartályból szívja a vizet és a fúvókán keresztül jeleníti meg, majd a fedő rácson keresztől folyik vissza a tartályba.

A rendszer nagyon stabil, karbantartást nem igényel, csak arra kell figyelni, hogy mindig legyen elég víz. Nincs ok a félelemre ha ezt elmulaszjuk, mert a szivattyúk hővédelemmel el vannak látva, így ha elfog a víz akkor a szivattyú le fog állni.A csobogó csomagok egymással is variálhatók, tetszetős kompozíciók rakhatók össze belőlük.


Szökőkút 2.
Szökőkút 4.
Szökőkút 3.
Szökőkút 1.
Szökőkút 5.