Új felhasználó vagyok

Az Ön kosara jelenleg üres.

Facebook Twitter Google+ Email Printmikro-általános   Mikroszórók      mikro-segédlet     fekete-pok-icon

     Mikroszórókról     Mikroszóró kiválasztás  Összeállítási útmutató   Fekete pók útmutató


Mikroöntözés – víztakarékos öntözési módok

                                                          Centurion staken 2

       A mikroöntözés annak az egyre erőteljesebben fellépő igénynek igyekszik eleget tenni, hogy az öntözővíz kijuttatása a lehető leghatékonyabb módon történjen, a kiöntözött víz minél nagyobb mennyisége közvetlenül a gyökérzónához jusson. A kis vízmennyiségek beszivárognak a talajba, elkerülhető a túlöntözés.

Mikroszóró

        A mikroszórók  finom permet formájában, kis sugárban- zömében 2 m alatti, esetenként azt kis mértékben maghaladó sugárban szórnak.  Az kis öntözési sugár következtében különféle magasságú növényzet és terepviszonyok (sziklakert) esetén is jól alkalmazhatóak. Amelyeknél nem lehet a sugár nagyságát egyedileg állítani, ott ezt szabályozó szelep beiktatásával érhetjük el.

Shrubbler, bubbler

      Állítható vízmennyiséget adnak ki, jellemzően lokális öntözésre szolgálnak. A shrubblerek sugárban, de igen kis távolságra adják ki a vizet, a bubblerek (bugyborékolók) esetében a fejből, mint mintha egy kis patakból folydogálna, bugyog a víz.

Ködfúvó

          A ködfúvók által kibocsátott vízpermet olyan apró cseppekből áll, hogy nagy része azonnal elpárolog.Ennek megfelelően elsősorban párásításra valamint hűtésre használjuk.Tisztelt Ügyfeleink!

2018.04.21-én szombaton

Üzeltünk 12:00-ig tart nyitva.

Tisztelt Ügyfeleink!

2018.04.21-én szombaton

Üzeltünk 12:00-ig tart nyitva.