Új felhasználó vagyok

Az Ön kosara jelenleg üres.

since 1989

A GardeMatic Kft.

 

          Amikor 1989-ben az akkor Magyarországon még ismeretlen automatikus öntözőrendszerek forgalmazásába belevágtuk, magunk is meglepődtünk, milyen hatalmas forradalom indult a kertkultúrában. Ennek oka nem csak az öntözőrendszerek megjelenése volt, de mindenképpen oroszlánrésze volt benne.   Mivel a rendszeres vízellátás a növényzet létének alapja, igényes kert, öntözés nélkül egyszerűen nem tartható fenn tartósan.  Az összes többi termék és szolgáltatás, mely a kerthasználatot élvezetesebbé teszi, a szép növényzetre épül.

         Az öntözőrendszerek elterjedését nehezítette, hogy ahhoz, hogy a rendszer működjön, nem elég az elemeket összeszerelni, hanem a csőhálózatot hidraulikailag méretezni, a szórófejeket pedig az intenzitás figyelembevételével összehangolni szükséges. Miután az országban elsőként elkezdtük a rendszereket számítógéppel tervezni, már nem volt akadálya, hogy bármekkora rendszert, a gazdaságossági szempontokat figyelembe véve  tudjunk elkészíteni.  A tervezés nagyban emelte az öntözőrendszerek minőségét, miközben a bekerülésüket csökkentette, ezáltal az elterjedésükhöz is nagymértékben hozzájárult.  A magánkerteket nagyon gyorsan követték a közületek, valamint a  közterületek és sportlétesítmények zöld felületeinek fenntartását biztosító rendszerek.  Cégünk készítette az első távfelügyelt öntözőrendszert Magyarországon.  Az általunk forgalmazott öntözőrendszerek elemei az amerikai Irritrol és Weathermatic cég gyártmányai. Mindkét gyár kiváló minőségű termékeket gyárt, azonban mindkettőnek vannak olyan termékei, melyek páratlanok a maguk nemében, és melyek megjelenésük óta nem találtak vetélytársra.

          A kert, mint élettér egyre vonzóbbá vált, és egyre újabb és újabb szolgáltatások iránt  jelentkezett igény.  Az öntözőrendszer építése során szükséges árkokban el lehet vezetni a világítás a kisfeszültségű  vezetékeit,  töredékére csökkentve ezzel  a világítás telepítésének költségeit.  Világítással a sötétedés utáni kerthasználat korlátait nemcsak megszüntetjük, de a lehetőségeit hihetetlenül ki lehet terjeszteni.  Jól megtervezett, átgondolt világítással sajátos atmoszférát , szín-és árnyhatásokat, új dimenziókat teremthetünk kertünkben.

         A kertet tovább személve eljutottunk a medencékhez és a kerti tavakhoz. Ezek az elemek már teljes mértékben a kert díszítését szolgálják. A kerti tavakhoz főként gépészeti elemeket forgalmazunk, de díszítőelemek közül a világ legnevesebb gyártóinak termékeit kínáljuk.

         A szökőkút az ékszerek ékszere: hat minden érzékszervünkre, sőt lelkünkre is.  A körülöttük lengő párás illat jólesően frissít, a csobogás észrevétlenül is kikapcsolódást eredményez.  A víz tánca, a fények sajátos világot teremtenek: elkápráztatnak, kizökkentenek a hétköznapok szürke valóságából.  Játékuk alatt a természet elemeinek közelségét érezzük, azzal a csalóka sugallattal, hogy mi parancsolunk, a hatalmunkban tartjuk őket. Különleges játékszerek, megunhatatlan élményt kínálnak, közterületek –sőt egyre gyakrabban - magánkertek esetében is.

A cégadatokhoz kattintson ide


Általános szerződési feltételek megtekintéséhez kattintson ide


GM2010

Kerti tó 1.
Robotfűnyíró 2.
Szökőkút 3.
slideshow
slideshow
slideshow
slideshow
Párakapu, ködhűtés 2.
Kerti tó 5.
Öntözőrendszer 4.
Szökőkút 1.
slideshow
slideshow
slideshow
slideshow
Öntözőrendszer 3.
Szökőkút 4.
Kerti tó 4.
Párakapu, ködhűtés 1.
slideshow
Szökőkút 5.
Robotfűnyíró 1.
slideshow
Robotfűnyíró 3.
Öntözőrendszer 5.
Öntözőrendszer 2.
Párakapu, ködhűtés 3.
slideshow
Kerti tó 3.
slideshow
slideshow
Szökőkút 2.
Kerti tó 2.
Öntözőrendszer 1.