Új felhasználó vagyok

Az Ön kosara jelenleg üres.

Adatvédelmi szabályzat

1. Az adatkezelés célja:

Vevőink kiszolgálása, webshop-os és személyes rendeléseik teljesítése során, partnereinkkel a kapcsolat tartása során, személyes adatok kezelésére, felhasználására is szükség lehet, és feldolgozásukra is sor kerülhet. Cégünk fontosnak tartja ezen adatok biztonságos és megbízható módon történő kezelését, így maximális mértékben betartjuk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Info tv.) előírásait, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679. számú, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendeletét (GDPR).

2. Adatkezelés

Az adatkezelést a GardeMatic Kft (1163 Budapest, Gordonka u. 8., cégj.sz.: 01-09-264189, adószám: 10842926-2-42) végzi. A rendelés megadásakor megadott személyes adatok, a  saját (EU) valamint VPS szerverünkre (EU)  kerülnek, abból a célból, hogy az Ön rendelését a kívánt címre elküldjük, vagy ha személyes átvételt kért, akkor miután az árut összekészítettük, Önt értesítsük. EU-n kívüli adattovábbítás nem történik.

3. Melyek a személyes adatok?

A személyes adat az érintett beazonosítására alkalmas adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai,  gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző információ: Név, cím, telefonszám, számlázási cím, e-mail.

4. Hogyan használjuk az Ön személyes adatait?

Csak olyan személyes adatokat kezelünk, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges.  Az Info tv. előírásai keretein belül feldolgozzuk, és felhasználjuk az Ön személyes adatait különösen akkor, amikor meglátogatja a gardematic.hu honlapot, amikor ott regisztrál, vagy bejelentkezik egy vásárlói azonosítóval, vagy amikor termékeket rendel nálunk. A vásárlások és megrendelések kapcsán az ügyintézéshez és kommunikációhoz szükséges adatokhoz GardeMatic azon munkavállalói, vagy egyéb jogviszony alapján foglalkoztatott személyek férhetnek hozzá, akiknek ez a munka, vagy egyéb szerződésekből, az irányadó jogszabályokból fakadó kötelezettségük teljesítéséhez szükséges Az adatokat a vásárlások teljesítéséhez, akciókhoz, marketing tevékenységhez,  GardeMatic logisztikai tervének alakításához, továbbá kedvezmények nyújtása során használjuk fel.  Az adatszolgáltatás önkéntes, és az adatkezelések jogalapja a résztvevők által megadott  előzetes és kifejezett hozzájárulásuk. Az érintettek a hozzájárulásukat bármikor visszavonhatják.
Az érintettek adatkezeléshez adott hozzájárulásának visszavonása a kedvezmények igénybevételi lehetőségéből való kilépést eredményezi.

5. Rendelések teljesítése

A rendelések teljesítéséhez szükség van a kontakt adatokra valamint a számlázási adatokra (név, cím, stb.) a személyes átvételnél egy email címre és egy telefonszámra.
Amikor Ön rendel tőlünk, az Ön által megadott személyes adatokat rögzítjük, feldolgozzuk és felhasználjuk a vonatkozó hatályos adatvédelmi törvények keretein belül. Az Öntől kért információk, amelyek az Ön által igényelt szolgáltatásunk teljesítéséhez szükségesek, az űrlapon kötelező mezőként szerepelnek, a többi adat önkéntes. A szerződések megkötéséhez és végrehajtásához az egyes esetektől függően szükségünk van olyan kapcsolati információkra, mint a név, szállítási és számlázási cím, illetve az Ön által választott fizetési módról szóló tájékoztatás. Ezek az adatok az Ön számára is közvetlenül érezhető komfort szolgáltatásokat is lehetővé tesznek, mint pl. a webshopban – kizárólag saját jelszavával belépve -a korábbi vásárlásait meg tudja tekinteni.

6. Kinek továbbítjuk az Ön adatait:

A szerződések végrehajtása során csomagküldő, futár, pénzügyi, könyvelő, tanácsadó, marketing szolgáltatókkal állunk kapcsolatban. Ezeknek átadjuk az adatokat, melyek a feladatok teljesítéséhez szükségesek.
E cégek szintén rendelkeznek adatkezelési és adatvédelmi szabályzattal.
Az Ön adatát tehát csak olyan szolgáltatónak és partnervállalatoknak adjuk át, akiket gondosan megválasztottunk és kötelezettséget vállaltak az adatok védelmére.

Adatait átadjuk továbbá harmadik félnek vagy hivatalos hatóságnak a fennálló adatvédelmi törvények keretén belül, ha erre minket hivatalos végzés vagy bírósági határozat kötelez, illetve ha erre engedélyünk van, továbbá jogaink biztosítására és követeléseink kikényszerítésére.

7. Az Ön adatokkal kapcsolatos jogai

Önnek törvény biztosította joga van a nálunk kezelt személyes adataira vonatkozó tájékoztatás kéréséhez, valamint azok módosításához, törléséhez és zároltatásához. Azok az adatok, amelyeket jogi, törvényi vagy szerződésbeli kötelezettségből kell tárolnunk a kereskedelmi nyilvántartás megőrzéséhez, törlés helyett zárolásra kerülnek, hogy megakadályozzuk más célra való felhasználásukat.

8. Beleegyezés, visszavonás és tiltakozás joga

Amikor adatait olyan célra használjuk, amely a jogi rendelkezések folytán megköveteli az Ön beleegyezését, mindig kérjük az Ön kifejezett engedélyét és naplózzuk az engedélyt az adatvédelmi előírásoknak megfelelően. Az egyszer megadott engedélyt bármikor vissza lehet vonni, és/vagy Ön tiltakozhat adatainak olyan jövőbeni használata ellen, mint a reklám, a piackutatás és véleménykutatás. Szíves megértését kérjük, hogy az Ön tiltakozásának/visszavonásának végrehajtása esetleg némi időt vesz igénybe. Beleegyezésének vagy tiltásának kifejezésére, elegendő számunkra egy arról szóló egyszerű értesítés is.

9. Tájékoztás:

Az érintettek az Adatkezelésekről a GardeMatictól az alábbi elérhetőségeke bármikor tájékoztatást kérhetnek, kérelmezhetik a rájuk vonatkozó adatokhoz való hozzáférést,  kérhetik adataik helyesbítését, bizonyos korlátok között kérhetik bármely adatuk törlését.  A gardematic.hu weboldalon saját jelszóval történő belépés után megtekintheti a személyes adatait, módosíthatja és törölheti azokat. A gardematic.hu oldalhoz a hozzáférés biztonságos – titkosított – csatornán történik.
GardeMatic irodai nyilvántartásából is kikérheti az adatait, módosíthatja és kérheti annak törlését. 

10. Az Adatkezelő elérhetőségei:

GardeMatic Kft. postacím: 1163 Budapest, Gordonka u. 8. e-mail: office@gardematic.hu. Felelős: Halter Miklós. A kedvezményekből való kilépés esetén kérjük, hogy ezt a résztvevők a GardeMatic Kft. székhelyén személyesen, vagy az office@gardematic.hu e-mail-címre küldött e–mail-lel intézzék. GardeMatic az egyes lemondások feldolgozását a törvényi szabályozásnak eleget téve 30 (harminc) napos átfutási idővel tudja vállalni. Az adatkezeléssel kapcsolatos további információk közzététele a www.gardematic.hu/adatvedelem weboldalon történik.

11. Módosítások ezen adatvédelmi tájékoztatóhoz

Szeretnénk minden esetben vonzó ajánlatot nyújtani kedves vásárlóinknak, ezért termékválasztékunkat is, ügymenetünket is fejlesztő szándékkal folyamatosan módosítjuk, az Önök igényeihez kívánjuk igazítani. Előfordulhat, hogy jelen adatvédelmi tájékoztatót is frissítenünk kell. Ennélfogva ajánljuk, hogy rendszeres időközönként tájékozódjon ezen az oldalon eszközölt bármely módosítás felől.

Nyári nagy akció!

A készlet erejéig

A bolti értékesítés

megszűnt.

Üdvözöljük!

Az oldalon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében.
A böngészés folytatásához kérjük engedélyezze a sütik használatát, vagy ha Ön ezzel nem ért egyet, zárja be az oldalt. Cookie szabályzat »