Új felhasználó vagyok

Az Ön kosara jelenleg üres.

Husqvarna robotfűnyírók

Az Automower® robotfűnyírót 1995 óta tökéletesíti a Husqvarna, hogy a legmegbízhatóbb partnere legyen a kertben – egy jól ismert, bizonyítottan sokoldalú robotfűnyíró formájában. Ma már a Husqvarna a robotfűnyírás első számú képviselője. Széles körű tapasztalatunknak köszönhetően segítsünk megtalálni a kert méretének és alakjának legmegfelelőbb modellt.

robtofűnyíró 1


Könnyed fűnyírás bármilyen típusú füvön

Pázsitja egészségesen tartása kemény munkával is járhat. Robotfűnyíróval a fűnyírás elvégezhető az Ön felügyelete nélkül is, megállás nélkül. A Husqvarna Automower® termékcsalád akár 6000 m2 füves területtel is képes megbirkózni, bármilyen időjárási körülmények, nehéz terepviszonyok között és maximum 45% dőlésszögű lejtőkön is. Ha akadállyal találkozik, megáll majd kikerüli. Az egyedi vágási rendszerének köszönhetően megbízható eredményt produkál, bármilyenek is legyenek a körülmények.

A kis méretű pázsit is ugyanolyan rendszerességű nyírást igényel, hogy jól nézzen ki. Szerencsére a Husqvarna Automower® elérhető kisebb kivitelben is, amely ideális 1800 m2-nél kisebb területek nyírására. Minden egyes fűszálat ugyanolyan gondossággal és pontossággal vág le, mint a nagyobb modellek.

robotfűnyíró halk

Csendes működés

Az egyedi vágási rendszernek és a csendes (kiváló minőségű) kerékmotornak köszönhetően az Automower® nagyon diszkréten és csendesen dolgozik, kizárólag akkor, amikor Ön szeretné.


robotfűnyíró 2

Intelligens fűnyíró

A sok csúcstechnológiájú funkciónak köszönhetően a Husqvarna Automower® robotfűnyíró minden lehetséges feladattal megbirkózik. Az átjárófelismerésnek és a beépített lejtőkezelésnek köszönhetően még a legtrükkösebb terepviszonyokkal is megküzd, és attól függően milyen modellt választ, a GPS alapú navigáció segít a navigálásban.

A töltőállomást gyakorlatilag bárhova elhelyezheti. A Husqvarna Automower® három irányból érzékeli a jeleket – a töltőállomástól, a vezetőhuzaltól és a határoló vezetéktől. Ezáltal mindig megtalálja az utat anélkül, hogy nem kívánt nyomokat hagyna a pázsiton.


Megbízható segítség a kertben

Dőljön hátra és lazítson, a Husqvarna Automower® akkor is elvégzi a feladatot, ha Ön nincs közelben. Az időjárásalapú időzítés a fű növekedési sebességéhez és az időjáráshoz igazítja a fűnyírást, emellett az aktív nyírás funkció érzékeli, ha a fű nagyobb egy adott területen. A magasságszabályozással a teljes területen beállíthatja a fű magasságát – manuálisan vagy elektromosan.Robotfűnyíró 1.
Robotfűnyíró 3.
Robotfűnyíró 2.